Website Nieuws

Veluwse fotodagen 2014

Posted at 04/23/14 - 05:19 PM

Op 24 en 25 mei 2014 is het voormalig zendgebouw in Radio Kootwijk het decor voor de Veluwse Fotodagen. De Veluwse Fotodagen is een initiatief van Cameratools uit Apeldoorn, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer van natuurfotopassie.

In en rond het bijzondere, voormalige PTT-zendgebouw worden diverse activiteiten rond natuur, fotografie en film georganiseerd. Fotografie staat al jarenlang enorm in de belangstelling en de natuur is voor velen het belangrijkste onderwerp voor de lens. De Veluwse Fotodagen staan daarom geheel in het teken van natuur én fotografie. In vier zalen worden lezingen gegeven door vele bekende Veluwse natuurfotografen zoals Geurt Besselink, Theo Bosboom, Ernst Dirksen, Jan Huttinga, Jan Vermeer, etc. Onder de kop Lezingen ziet u het gehele programma mbt sprekers. Ook praktische onderwerpen komen aan bod, van het beheer van beeldmateriaal tot een instapcursus fotografie voor beginners.

Author: Rob Handgraaf

Nieuwe website

Posted at 03/06/10 - 03:47 PM

Hallo allemaal, Na een geduldige periode van wachten ... en wachten... ZZzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzz , is het dan eindelijk zover ! De nieuwe website is online. Middels het contactformuleir hoor ik graag je reactie ! Groetjes Rob Author: Rob rob@robhandgraaf.nl

News feed: RSS feed

 

 

 

 

om terug te keren naar de startpagina, klik hier.